DENNE SIDE BRUGER COOKIES

TANTRAMASSAGE FOR MÆND
(mandlig massør)

Mads Tantramassør - Tantramassage for mændEn Tantramassage er et møde hvor jeg inviterer dig til at gå på opdagelse i dig selv gennem dine sanser.

Massagen er sensuel, blid, rolig og nænsom, du vil måske opleve at du glider ind i en dyb afslappende meditativ tilstand hvor du gennem din sansning mærker din lyst og seksualitet på en anderledes måde.

At der bliver stille i hovedet og det gør at du får en skærpet opmærksomhed på det der sker i din krop

 

 TANTRAMASSAGE ER EN HELKROPSMASSAGE

hvor alle dele af kroppen bliver berørt og får opmæksomhed. Berøring af Lingam (penis) indgår som en naturlig del af massagen.

I massagen kan du give helt slip, der er ingen krav, intet du skal, ingen forventninger, intet mål og intet der kan opnås ud over at sanse, nyde og mærke din lyst blive vakt gennem sanselige berøringer. Der intet du kan forvente eller kræve af mig som massør. Der er ingen tabuer og intet du ikke må i massagen. Du kan gå med ind i fælles bevægelse eller du kan stille sanse, nyde og modtage. Mærk efter hvad der dukker op i dig og følg din impuls og din lyst. Alt er ok, så længe du respekterer et nej.

 

Body to body massage

I den tradition som jeg tager mit afsæt i, foregår massagen på et leje på gulvet. Både den der får massage og den der masserer er nøgne. Dele af massagen er body to body massage hvor jeg bruger hele min krop. Måske er det en ny oplevelse for dig at være så tæt og intim med en anden mand. Måske har du prøvet det før. Mærk efter hvordan det føles for dig og hvis ikke føles rigtig så siger du bare til. I samtalen før massagen spørger jeg om du ønsker en lingam massage som afslutning, jeg spørger igen før jeg begynder lingam massagen. Du kan sige ja først og nej bagefter eller omvendt. 

En tantrisk massage hos mig tager ca. 1 time og 45 minutter (massage tid) og ca. 45 min til samtale før, hvile efter massagen og bad. Så du skal afsætte ca. 2,5 time.

Det er i massagen vigtigt at mærker efter hvad der rør sig i dig og mærker du modstand så siger du NEJ eller måske senere. Alt hvad du mærker er OK og et nej respekteres altid.

 

En Tantrisk massage koster 1.800 kr.    

 

button1

 

Du er velkommen til at kontakte mig på mob. 5130 3499 eller på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Google+