DENNE SIDE BRUGER COOKIES

TANTRA FOR MÆND

Tantriske møder for mænd og kvinder er kun forskellige på de områder hvor kvinder og mænd er forskellige.

Tantramassage mandSANSELIG HELKROPSMASSAGE TIL MÆND

En sanselig helkropsmassage for mænd foregår på briks hvor du er nøgen, alt efter temperaturen i rummet ligger er du dækket af et klæde eller uden. Massagen er blid, langsom og sanselig og du får massage på hele kroppen inkl. lingam massage. Der er intet du skal ud over at slappe af og nyde blide strøg og berøringer. Læs mere om sanselig massage til mænd her.

 

TANTRAMASSAGE TIL MÆND

En Tantramassage for mænd foregår på en madras på gulvet. Vi er begge nøgne i massagen, som er blid, langsom og sanselig. Vi starter med en samtale omkring dig, tantra og tantramassagen. Der efter sætter vi os på madrassen til en kort meditation før vi starter massagen. Du får først massage på bagsiden, du får massage på hele bagsiden, inkl. ryg, baller, lår, underben, arme, hænder og fødder. På forsiden starter jeg med at massere dine underben, knæ og lår og lysken. Derefter får du ansigts, nakke og hovedbundmassage, massage af brystet, maven og Lingam. Hvis du ønsker det kan vi slutte massagen med massage af Lingam. 
Der er intet du skal i massagen ud over at nyde og slappe af. Der er heller intet du ikke må, så længe du respekterer mit NEJ. Så følg dine impulser, jeg guider dig og sætter grænserne. Efter massagen er der tid til at lade sessionen budfælle sig, slappe af og få et bad. Læs mere om Tantramassage for mænd her

Reserver tid

Google+