DENNE SIDE BRUGER COOKIES

Velkommen til Tantramassage

           Fælles side for Tantramassører i Vejle og Horsens  


VI HAR ÅBENT 


Her kan du finde links til Tantramassører i Horsens og Vejle, som har deres baggrund inden for Tantramassage fra Mahamudrainstitut - 
Institut for indre rum og bevægelse, hvor vi har deltaget i Aftengrupper, Tantrakurser, Retreats og workshops.

Ud over den fælles bagrrund på Mahamudra har vi hver for sig uddannet os indenfor forskellige områder såsom massage, kropsbehandling og Terapi og søgt inspiration gennem workshops og kurser indenfor forskellige tantra retninger.

Vi tilbyder sammen og hver for sig Tantramassage til Kvinder, mænd og Par..

 

 

Tantramassage hos Kirsten Maria fra Tantrisk Møde i Vejle

     KIRSTEN MARIA

 

Mads Tantramassage Tantric bliss.jpg

                   MADS

 

Flora red                  

           FLORA                                       

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 
 
 LÆS MERE
En Tantrisk massage kan udføres meget forskelligt fra massør til massør. Selv om vi har et fælles bagrund i en  tantramassageuddannelse har vi udviklet hver vores helt egen massage form. Fælles for os er at vore massage ikke følger en bestemt ramme, men hver massage er unik og formet af mødet mellem 2 mennesker der mødes i nysgerrighed på det der opstår i mødet. 

Du vil hos os alle opleve at et NEJ altid bliver respekteret og at vi forventer at ud som kunde også respekterer et nej. Mødet bygger på gensidig respekt og fortrolighed. Hvad der fortælles, opleves, mærkes og føles i massagerummet, bliver i massagerummet.

Du vil i en massage opleve at der åbnes et kærligt rum hvor du vil mærke nærvær, accept og omsorg. Du inviteres til at møde dig selv i mødet med et andet menneske. Du vil måske opleve at du i massagen synker hen i en dyb meditativ afslapning, hvor du får skærpet din opmærksomhed og sanselighed og vil opleve at der ud af sanselighed vokser en naturlig lyst. Alt hvad du sanser, mærker og føler er ok som det er. Nyd din sansning og lyst. Nyd at der intet kræves af dig ud over at nyde, mærke og sanse. 

Massagen skal ikke fikse problemer eller udfordringer. Du skal ikke behandles. Du er formet af livet og du er unik som du er. Du er ok. At der under og efter massagen kan opstå en ny erkendelse, eller at massagen inspirerer dig til at ændre dit liv, kan være en bonus. Men ikke noget der målrettet kan arbejdes på sker. 
Google+