Udskriv

TANTRAMASSAGE FOR MÆND

TANTRAMASSAGE FOR MÆND
(mandlig massør)

En Tantramassage er et møde hvor du inviteres dig til at gå på opdagelse i dig selv igennem dine sanser. Massagen stimulerer, din sansning, lyst, sensualitet og seksualitet.

Tantramassage er en helkropsmassage

hvor alle dele af kroppen bliver berørt og får opmærksomhed. Berøring af Lingam (penis) indgår som en naturlig del af massagen.

I massagen kan du helt give slip, der er intet du skal gøre, ingen krav, ingen forventninger, intet mål og intet der kan opnås, intet andet end sanse, nyde og modtage, der er heller intet kan du kan forvente eller kræve af mig som massør.
 

Body to body massage

I den tradition som jeg tager mit afsæt i, foregår massagen på et leje på gulvet og i massagen er både den som masseres, og den der masserer nøgne. Massagen er en body to body massage hvor jeg bruger hele min krop.

En Tantramassage hos mig tager ca. 1time og 30 minutter (Massage tid), ved første besøg skal du skal regne med 30 minutter før massagen til samtale og 15 minutter efter masssagen til at hvile ud.  

I samtalen spørger jeg om du ønsker at få en Lingam massage som afslutning. Jeg spørger igen før jeg begynder på Lingam massagen.

Det er i massagen vigtigt at du mærker efter hvad der rør sig i dig og når du mærker modstand at du så siger NEJ, eller MÅSKE SENERE. Alt hvad du mærker er OK og et nej respekteres altid.

En Tantramassage koster 1600 kr. 

 

RESERVER TID

 

 

Du er velkommen til at kontakte mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Google+