Tantramassage til kvinder - Healings gennem nydelse

 

image

Jeg hedder Mads og tilbyder tantramassage til voksne kvinder, som ønsker at arbejde med egen bevidsthed igennem tantra.

 En Tantra-massage er et møde hvor du inviteres dig til at gå på opdagelse i dig selv igennem dine sanser.


Massagen stimulerer, din lyst, sensualitet og seksualitet, den gives som en gave, hvor du intet andet skal gøre end at modtage, men heller intet kan kræve.

Har du har erfaring med meditation, ser jeg det som en fordel, men ikke et must. En Tantramassage kan være en god indgangsvinkelt til at starte en egen meditations og Tantra praksis. Såfremt du opfatter en Tantramassage som en wellness massage så vil jeg henvise dig til at bestille en healingsmassage hos mig istedet.

 

I den tradition som jeg tar mit afsæt i, foregår massagen på et leje på gulvet og i massagen er både den som masseres, og den der masserer nøgne.

 

En tantra massage hos mig tar ialt 2 1/2 time inklusive samtale før massagen og efter masssagen. Selve massagen tager ca. 1 time og 45 min. I samtalen spørger jeg om du ønsker at få en yoni massage som afslutning. Jeg spørger igen før jeg begynder på yoni massagen. Efter massagen har du tid til at hvile og vi afslutter med en kort samtale.

 

Massagen starter med en meditation, hvis du ikke selv mediterer så sidder du bare og slapper af. Derefter er der en kort ceremoni hvor jeg (Shiva) ærer din (Shaktis) krop. Derefter starter selve massagen. Massagen er meget sensuel og sanselig, jeg masserer dig overalt på kroppen, ingen steder bliver undladt. I massagen bruger jeg hele min krop. Du kan til enhver tid sige fra hvis der er noget du ikke er klar til, steder du ikke ønsker jeg rører.
Før jeg starter yoni massagen bliver du igen spurgt om du ønsker det. Du vil måske føle lyst under massagen, det er jo dejligt, nyd det og vær i det. Massagen har intet mål heller ikke at du får orgasme. Får du lyst så vær i det, får du orgasme så vær i det og nyd det. Alt hvad du oplever, mærker og føler er ok. Der er ingen tabuer eller noget der er forkert at føle.  

 

I en massage hos mig er du modtagende og nydende, så du kan slappe helt af og bare nyde og mærke dig selv. En Tantramassage er ikke en seksuel ydelse og du kan ikke forvente at jeg bringer dig noget bestemt sted hen.

 

Den eneste forberedelse der behøves fra din side, er at ankomme frisk fra brusebadet, med et åbent og nysgerrigt sind.

 

Jeg tilbyder ikke Yoni massage med Lingam.

 

Priser:
2 1/2 time 1.600 kr.

 

Ønsker du længere sesioner skal du lægge 500 kr. pr. 45 min. til prisen

 

Du har først endeligt fået tiden efter at vi har snakket sammen pr. telefon direkte telefonsamtale - jeg udviser selvfølgelig fuld diskretion.

 

Du kan skrive til mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , du kan også ringe til mig på mob.:
51 30 34 99Du kan læse mere på min hjemmeside Tantric Bliss. Besøg min facebook side Tantric Bliss - Tantramassage hos Mads i Horsens og Vejle.
Du kan se ledige tider og bestille tid On-line i min booking kalender

 

Jeg træffes efter aftale på Nørremarken i Vejle. Nøjagtig adresse oplyses når din reservation bliver bekræftet pr. mail.  

 

Google+