Udskriv

TANTRAMASSAGE FOR PAR

 Tantrisk massage for par med Mads og Kirsten Maria eller Flora     


Par massage er en dejlig gave at give hinanden som par. Tantra massage er en lækker helkropsmassage, der vækker dine sanser og får dig til at opleve dig selv, din krop og dit sind på en helt ny måde.

Massagen foregår i et dejligt indrettet massage rum, pyntet op med stearinlys og dejlige dufte. I massagen bruger vi mandel olie ofte tilsat en æterisk duft, f.eks. rose, Jasmin, linjekonval m.fl.. Sig til på forhånd hvis du ønsker en bestemt duft eller slet ikke ønsker nogen duft. Er du alergisk overfor nødder, dufte eller røgelse så finder vi alternativer. 

Tantrisk massage er en langsom og blid massage, hvor hvor jeg som tantramassør masserer med blide berøringer og lette strøg fra top til tå, med klæde, fjer og blide og omsorgsfuld massage. I tantrisk massage får hele din krop samme opmærksomhed, en helkropsmassage som også omfatter ansigt, hænder, fødder og kønnet. I massagen bruger jeg hele min krop til at massere med og en del af massagen er body to body massage. 

Vi, Mads og Kirsten Maria, eller Flora, tilbyder tantrisk par massage, hvor i som par får massage samtidigt i forskellige rum.

Efter massagen mødes vi og snakker sammen om massagen, drikker et glas vin og spiser lidt frugt. Bagefter har i mulighed for tid for jer selv, hvis i ønsker at mødes i enrum.
Det at komme sammen til tantramassage giver jer mulighed for bagefter at snakke om massagen ud fra hvad i hver især har mærket i jeres krop. Det er jeres helt personlige og hver især unikke oplevelse, og den kan godt være meget forskellig og kan ikke sammenlignes.
 

 En massage hos os tager ca. 1 time og 45 minutter (massage tid), ved første besøg skal i regne med 30 minutter til samtale før massagen og 15 minutter til, at hvile ud efter massagen. Så i skal samlet afsætte mindst 2,5 - 3 timer til mødet. Der vil være mulighed for bad både før og efter massagen. 

Tantramassage for par koster samlet 3.600 kr.

Tantramassage for par kan ikke bestilles gennem on-line booking, men kun pr. mail: Skriv til Mads eller på mob. nr.: 51 30 34 99.

Oplys venligst dit fulde navn og mob. nr. så ringer vi jer op.

RESERVER TID

Google+