Tantrisk møde i kærlighed og accept

 

1237062 446319228820029 793447042 nJeg hedder Kirsten Maria og tilbyder tantramassage til voksne mænd, som seriøst ønsker at arbejde med egen bevidsthed igennem Tantra. 
 
En tantramassage er et møde hvor du inviteres til at gå på opdagelse i dig selv igennem dine sanser. Massagen stimulerer, din lyst, sensualitet og seksualitet. Den gives som en gave, hvor du intet andet skal gøre end at modtage, og ej heller kan kræve. 

Massagen foregår på et leje på gulvet, og vi er begge nøgne under massagen.

En tantramassage hos mig tager ialt 2 1/2 time inklusive samtale før massagen. Selve massagen tager ca. 1 3/4 time. Efter massagen er der tid til at hvile og til en evt. afsluttende samtale. 

Massagen starter med en meditation, hvor vi slapper af og trækker vejret dybt. Du bestemmer hvorlænge vi mediterer, og siger blot til, når du er parat til, at vi starter massagen. Massagen er blid og sanselig, og jeg masserer dig overalt på kroppen.

Du kan til enhver tid sige fra hvis der er noget du ikke er klar til, steder du ikke ønsker jeg berører.
I massagen bruger jeg min krop, og d
u vil måske føle lyst under massagen. Nyd det og vær i det. Massagen har intet mål. Alt hvad du oplever, mærker og føler er ok. 

I en massage hos mig er du modtagende og nydende, så du kan slappe helt af og bare nyde og mærke dig selv. Den eneste forberedelse der behøves fra din side, er at komme frisk fra brusebadet, med et åbent og nysgerrigt sind. 

 

Jeg træffes efter aftale, hverdage i Vejle. Jeg kan kontaktes pr. e-mail. 

Send en mail med oplysning om dit fulde navn, mob. nr. og mail adresse, så ringer jeg dig op når jeg har en ledig tid.  E-mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tantramassage priser:

2½ time for 1.800 kr.

Ønsker du massage på søndage er prisen 2.000 kr.

Ønsker du længere sessioner så koster det 600 kr. oveni pr. 30 min.

Du kan læse mere på min facebook side Tantrisk Møde eller besøg min hjemmeside tantriskmoede.dk

Når du bestiller en tid er det påkrævet, at du har oplyst et tlf.nr. Det er vigtigt at det er muligt, at komme i kontakt i det tilfælde, at jeg skulle blive forhindret eller forsinket. Diskretion er en selvfølge.

Google+